GDPR


Informace o zpracování osobních údajů

Spolek Ze Mě Země z.s., se sídlem Heřmánková 863/13, Ostrava - Heřmanice, 71300, 

IČ:01633376, vedený pod spisovou značkou L 10940/KSOS u Krajského soudu v Ostravě

 zpracovává v rámci plnění smlouvy ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefonní číslo
  • fakturační údaje

Jméno, příjmení, e-mailovou adresu a telefonní číslo je nutné zpracovat pro účely plnění smlouvy. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou zpracovávány do doby poskytnutí plnění ze smlouvy a dále po dobu 3 let od poskytnutí služby.

Jméno, příjmení a fakturační údaje jsou dále zpracovávány pro účely evidence smlouvy a daňových dokladů v souladu s platnými právními předpisy.

Na emailovou adresu (případně tel.č.) vám mohou být zasílána obchodní sdělení. Tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej neodmítnete. Tato sdělení se mohou týkat pouze obdobných služeb a lze je kdykoliv jednoduchým způsobem - zasláním dopisu, e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení - odhlásit. E-mailová adresa bude za tímto účelem spolkem Ze Mě Země z.s.  zpracovávána po dobu 3 let od poslední uzavřené smlouvy, pokud tuto dobu neprodloužíte.

Zpracování osobních údajů je prováděno spolkem Ze Mě Země, osobní údaje však pro něj mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatel webového formuláře, společnost Webnode CZ s.r.o., se sídlem Hlinky 995/70, Staré Brno, 603 00 Brno, IČ 25536851, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně pod spisovou značkou C 31249/KSBR.
  • Poskytovatel softwaru Google tabulky, společnost Google Czech Republic, s.r.o., se sídlem Praha 5, Stroupežnického 3191/17, PSČ 15000, IČ: 276 04 977

Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Ze Mě Země z.s. nevyužívá.

Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás na adrese: slavice@zemezeme.eu  nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.